Portfolio Monique Damen

Monique Damen

Mijn naam is Monique Damen en in het dagelijks leven begeleid ik mensen met levensloopbaan vraagstukken. Dat doe ik als coach, trainer en begeleider van opstellingen.

In de loop der jaren heb ik de nodige gedichten geschreven. Vanuit diepe gevoelsverbinding met eigen ervaringen, met wat ik bij opstellingen of trainingen zag en soms geïnspireerd door een boek. Maar altijd omdat iets in mij vorm wilde krijgen met woorden.

Een aantal jaren geleden ben ik de gedichten op beeld gaan zetten, ook weer vanuit een innerlijke drang om vorm te geven. Ik merkte dat anderen geraakt werden door wat ik had gemaakt en dat ze er kracht, troost, inspiratie of plezier uit putten. Dat is voor mij de reden geweest ze te gaan delen.

Na de eerste gedichtenbundel bleven de woorden stromen, wat inmiddels heeft geleid tot een tweede en derde bundel. En dan nu deze presentatie hier, op Zielespiegel, met een bloemlezing uit de drie bundels.

Ik hoop dat jij, als lezer, er iets in kunt vinden dat je meeneemt in je hart.
Heb je ze liever in handen? Dat kan natuurlijk ook. Uit voorraad kosten de bundels € 10,00 exclusief verzending. Het is ook mogelijk een exemplaar op maat te laten maken.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Monique Damen
Komma Coaching | www.kommacoaching.nl | info@kommacoaching.nl | 06-53448865

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *