Portfolio Evelyn van den Brand

Ik ben Evelyn van den Brand, dochter van Linda, de maker van ZieleSpiegel. Nu zeg ik wel dochter, maar enkele jaren geleden was dat nog zoon van. Door een jarenlang proces wat begon met de ‘simpele’ vraag “Wie ben ik?” ben ik na vele halfslachtige antwoorden gestuit op de tweede, net zo belangrijke vraag “Wat ben ik?” en uiteindelijk is daar een concreet en eenduidig antwoord op gekomen. Ik ben Evelyn, vrouw, weldenkend mens en spiritueel aangelegd persoon.

Door mijn leven heen is spiritualiteit een belangrijke factor geweest. Ik geloof niet in een god, maar wel in een hogere macht boven onszelf, maar niet zoals de meeste mensen zullen denken. Of dat nou het universum is dat zich op een bepaalde manier ordent, of dat het gevoel van ‘destiny’ of ‘fate’ is, of domweg ‘geluk’, dat weet ik niet, maar er is iets dat ons stuurt, en dat kan niemand mij ontzeggen. Er zijn te veel momenten in mijn leven geweest waar ik een keus had en dat ik altijd de goede heb gekozen om het aan toeval af te schrijven.

Toeval bestaat niet.

Dat is de boodschap die ik mijn hele leven altijd in mijn achterhoofd heb gehouden, en die ik ook in mijn achterhoofd zal houden. Als alles goed loopt, dan kijk ik terug hoe het zo gekomen is en leer daarvan, als alles fout loopt, dan kijk ik terug en zie dat het zo heeft moeten zijn om mij de kans te geven te leren.

A Love letter, by Evelyn

A Love letter, by Evelyn

  *  A Love Letter, by Evelyn  *   To whom it may concern,To the scorned, the lonely, the young and the old.To the lost, the profound, the lazy and the cold.To the unknowable, the unappreciated, the unloved and the poor. I love you with all my heart,and...

Kon ik maar zien…

Kon ik maar zien…

  Kon ik maar zien... Kon ik maar zien, waarheen dit pad mij leidt. Kon ik maar zien, wie ik voor me krijg. Kon ik maar zien, wat ik deze mensen aandoe. Maar het zien van dit al, is niet aan mij toe. Ik zie mijn toekomst, heel en gelukkig. Ik zie mijn toekomst,...

0 reacties