Wereldvrede
begint
bij de innerlijke vrede
die besloten ligt
in de kern
van elk menselijk hart.

Het vraagt enkel
gericht zijn op innerlijke stilte,
om de universele liefde
in uw hart
te ontsluiten.

© Veld van Licht 2017

Missie

In 2017 heb ik “Stichting Veld van Licht – van Lichtwerkers tot Veldwerkers” opgericht. De stichting stelt zich ten doel om de spirituele wijsheid, liefdes- en daadkracht van lichtwerkers in Nederland te bundelen tot één herkenbare organisatie, in de overtuiging dat de tijd is aangebroken om als zichtbaar collectief een wezenlijke bijdrage te leveren aan een vreedzame en duurzame samenleving. Door onze energieën te bundelen en als werkzaam collectief zichtbaar te worden in de samenleving, kunnen we de draagwijdte van ons lichtwerk vleugels geven!

Vol passie heb ik in dat jaar een aantal ideeën uitgewerkt om de stichting handen en voeten te geven en heb ik op een aantal spirituele beurzen gestaan om er bekendheid aan te geven.

Het jaar daarop kreeg mijn leven een andere wending, waardoor ik onvoldoende tijd en energie vrij kon maken om de stichting verder van de grond te krijgen. Mijn plannen met de stichting heb ik weer in de kast gezet en de website uit de lucht gehaald. Maar de stichting en de domeinnamen heb ik wel aangehouden, mijn intuïtie vertelde me dat het later misschien toch nog vorm zou willen krijgen.

Op 5 mei 2023, Bevrijdingsdag, voelde ik de impuls om deze pagina op deze website te publiceren en het resultaat los te laten.

Wordt vervolgd…

Schep jij al Licht voor wereldvrede
en het behoud van onze planeet?

We hopen dat deze missie jouw hart aanspreekt en we je binnenkort als “mede-schepper” mogen verwelkomen in onze community. Vele handen maken immers “licht – werk” en voor al onze voorgenomen projecten hebben we nog menskracht nodig. Check onze project- en functie-omschrijvingen om te kijken waar je jouw energie en kwaliteiten voor in wil zetten!